Okultyzm, wiedza tajemna, ezoteryka i spirytyzm.
Temat o sposobie Sylphara: http://www.magyiachaosu.pun.pl/viewtopic.php?id=2
Jakieś dwa tygodnie temu odpaliłem flarę chaosu (opis na poprzedniej stronie tego wątku).
Zrobiłem to z pomocą gnozy liminalnej. Wyobraziłem sobie, że unoszę się przed chaosferą. Była wielka niczym planeta, a ja unosiłem się w próżni. Miałem ze sobą wspomniany cylindryczny pojemnik. Odkręciłem wieko i wleciał do środka czarny zawiesisty dym z chaosfery. Następnie udałem się do liminalnej cyberprzestrzeni (z pomoca Legby).
Następnie chodziłem sobie po powierzchni naszej stronki. Deptałem layout
Widziałem jak dookoła krążą bloki informacji innych stron w sieci. Coś jak Jonny Mnemonic. Znalazłem u szczytu strony w prawym górnym rogu dźwignię. Pociągnąłem i obok otworzyło się zagłębienie. Wyraziłem intencję, by aura chaosu zaklęta w kosmicznym pojemniku ściągała na forum bratnie dusze, które mogłyby szukać z nami kontaktu (by nie ściągać ich na siłę i tym samym ingerować w ich wolną wolę) Włożyłem do środka pojemnik i zamknąłem klapę od tej dziury. Po chwili zobaczyłem pulsującą zielona poświatę. To energia zaczęła przepływać w kablach okalających stronę (dotychczas nie zdawałem sobie sprawy z ich istnienia).
To był dla mnie sygnał (niejasny), że operacja się udała.
Apel: Maya podejrzewam, że cylinder jest prawie pusty. Może odpalisz kolejną flarę, tradycyjnie – za pomocą sygila?
Następnym razem znów odpalę kolejną liminalnie. Koniecznie opisz swoją operację. Pozdrawiam
Osobiście przygotowałem sigila dla siebie i drugiego, bardzo uniwersalnego dla was. Przy tym drugim wszystko jest proste i jasne. Swojego sigila opowiem wam jak będę miał trochę więcej czasu. OBA są sprzężone ze sobą więc i jeden i drugi odgrywają bardzo ważne role. Ten drugi jest bazą pierwszego. Pierwszy ma działać jak najlepiej ze mną i moim umysłem.
http://imageshack.us/photo/my-images/600/chaoflare.png
zostawiłem link bo miałem problem z dodaniem samego obrazka... zmarnowałem na to za dużo czasu xD, wstawię edit i opowiem o wszystkim jak wrócę do domu, chociaż nie wiem jak długo może mnie nie być. Do zobaczenia ^^
P.S. niech wam się nie zakręci w głowie, energochłonne strasznie więc tylko spójrzcie i wyjdźcie...
Ostatnio edytowany przez Maya (2012-01-11 20:01:55)